STUDIODOORTJE & FRIENDS

creatieven waar wij graag mee samenwerken

STUDIODOORTJE

DESIGN

StudioDoortje

Het ontwerpen van geboortekaarten, trouwkaarten, posters en andere papierwaren. Voornamelijk in opdracht, maar ook voor de eigen collectie. Kleine kunstwerkjes, welke zich prachtig weergeven in het ambachtelijke letterpress maar ook met de moderne technieken een eigen stijl weten te vormen.

LETTERPRESS ENZO

PRODUCTIE

Letterpress enzo

Ontstaan als een boekbinderij, maar uitgegroeid tot een drukkerij met veel mogelijkheden. Gespecialiseerd in het nostalgische letterpress, stansen, pregen, foliedruk en meer. StudioDoortje verzorgt het ontwerp en Letterpress enzo maakt er een tastbaar pronkstuk van op papier.

D'HEERSTAAYEN

LOCATIE

Orangerie d'Heerstaayen

De orangerie van Domaine d’Heerstaayen is een idyllische locatie. Druivenpanten en Italiaanse jasmijn slingeren over oude balken. Wat is er romantischer dan trouwen bij de grote open haard of samen proosten onder de oude dakplataan bij de wijngaard? Een sfeer om nooit te vergeten…

Over onze vriendschap

Wij geloven er sterk in dat een goede samenwerking en welgekozen ‘friends’ voor de kers op de taart zorgen. Wij kozen voor Letterpress enzo en Orangerie d’Heerstaayen omdat zij net als ons streven naar perfectie, creativiteit en dit met ontzettend veel passie weten uit te voeren tot betoverende plaatjes. Plaatjes die in hetzelfde straatje vallen qua sfeer en beleving, en bovendien een geheel geven aan jouw bijzondere moment!

Skills

CREATIVITEIT 95%
SFEER EN BELEVING 95%
SNEL SCHAKELEN 90%