Design

Een geboorte, trouwerij of verlies… wij willen bijzondere momenten écht bijzonder maken. Na de wensen besproken te hebben, gaan we aan de slag met een uniek ontwerp. Er worden diverse voorstellen gemaakt, waarna aanpassingen volgen in overleg. Wanneer het definitieve ontwerp op de plank ligt, kiezen we een bijpassende papiersoort en envelop. En… op naar de drukker!

Productie

Wij werken met diverse (moderne) druktechnieken, met als boventoon de ambachtelijke techniek ‘letterpress’. Kaarten worden hierbij gedrukt volgens de oude boekdrukkunst, op stevig wit katoenpapier of bruin/grijs karton. Inkt wordt gemengd tot de gewenste kleur, op de persrol aangebracht en vervolgens op papier gezet. De indruk is voelbaar, en de ambacht laat zijn charme na.

Beeld & Beleving

Wij gaan verder dan de brievenbus! Nadat de kaarten op de post zijn, denken we graag met je mee over de aankleding, sfeer en beleving. Zo kunnen wij o.a. ook  bijpassende tafelkaartjes, menukaarten en bedankjes voor je verzorgen. Daarnaast werken wij samen met een prachtige locatie en geweldige fotografe die het plaatje helemaal compleet kunnen maken.
 • Bespreek je wensen

  Neem contact met ons op om jullie wensen te bespreken! Dit kan via de mail of het contactformulier. Eventueel inclusief de link naar een Pinterest bord of afbeeldingen van wat jullie graag zouden willen zien.

 • Wij maken een uniek ontwerp

  Geïnspireerd door jouw wensen, gaan wij het moment vorm geven tot een uniek ontwerp! Wanneer het definitief is, gaan wij het klaar maken voor de pers.

 • Op naar de drukpers!

  Wij werken samen met zeer ervaren drukkers. Hierdoor kunnen wij ook het drukwerk tot in de puntjes voor je verzorgen. Wel zo makkelijk, toch?

 • Bij jou thuis bezorgd

  Als alles gedrukt en wel is, pakken wij het mooi voor je in. Als een echt cadeautje wordt het GRATIS bij je thuis bezorgd!

Over de studio

Vanuit de kunstacademie begonnen in de vormgeving, nu uitgewerkt tot een specialistische ontwerp studio met een sprekende persoonlijke stijl, liefde voor letterpress en betrokken bij de wensen van de klant. Handlettering, stationary design en branding design zijn de specialiteiten, met als uitschieters geboorte- en trouwdrukwerk. Kunstwerkjes op papier zijn het resultaat van veel passie en perfectionisme.

Skills

UNIEKE ONTWERPEN 95%
SCHERPE PRIJZEN 85%
KORTE LEVERTIJDEN 90%

KAARTJE

Uniek ontwerp v.a.
€ 150,-* * excl. drukwerk/enveloppen

Bespreken van je wensen
Binnen 14 dagen 1e ontwerp
Aanpassingen
2e ontwerp ronde
Aanpassingen
Definitief ontwerp afronden
Op naar de drukpers (*)
Afwerking en inpakken
Bij je thuis bezorgd!

EXTRA'S

Tafelkaart, bedankjes en meer v.a.
€ 55,-* * excl. drukwerk/materiaal

Bespreken van je wensen
Binnen 14 dagen 1e ontwerp
Aanpassingen
2e ontwerp ronde
Aanpassingen
Definitief ontwerp afronden
Op naar de drukpers (*)
Evt. vouw/plakwerk
Bij je thuis bezorgd!

OVERIG

Logo's, handlettering en meer
INFO wij denken graag met je mee

Logo’s
Huisstijl
Handlettering
Promotie
Textieldruk
Verpakking
Stickers
Photoboots
en meer…